Tulkošanu no latviešu valodas uz angļu valodu nodrošina Tilde Tulkotājs
Tulkošanu uz citām valodām nodrošina Google Tulkotājs
Lietotājiem
Lietotājiem
UngurmuižaMežotnes pilsZvārtavas pilsLitenes muižaDundagas pilsRankas muižaBerķenes muižaJaunauces muižaPadures muižaMazmežotnes muiža
Latvijas Piļu un muižu asociācija
Unikālais piļu un muižu kultūras mantojums sevī glabā vērtības, atklājot jaunas un jaunas liecības par savas patības apzināšanos. Saglabājamas un nododamas nākamajām paaudzēm kā sociālekonomiskās izaugsmes potenciāls

Notikumi

Izaicinājums nav atbilst tikai pašreizējām prasībām, bet arī tām, kas būtu nākotnes projektos, lai kādās formās tie nāktu.
Notikumu kalendārs
Tuvākie pasākumi
Aija Vītoliņa un Mārcis Auziņš koncertprogrammā “Versijas”
Šarmantā Aija Vītoliņa un ģitāras virtuozs Mārcis Auziņš
Dikļu pilī 20.janvārī plkst. 19:00 ar koncertprogrammu “Versijas” atskaņos populāras latviešu un ārzemju dziesmu kaverversijas ģitārai un balsij.

Biļetes cena 20.00 EUR.

Karaliskais brīvdienu piedāvājums ar nakšņošanu:
  • - Vakariņas vai pusdienas Dikļu pils restorānā 40 EUR vērtībā,
    - Biļetes uz koncertu 2 personām,
    - Nakšņošana divvietīgā numurā,
    - Brokastis pils Verandā uz saimnieka rēķina.
160.00 EUR / 2 pers. (nakšņojot pils standarta numurā)
*piemaksa par superior klases numuru 10.00 EUR
*piemaksa par junior suite klases numuru 30.00 EUR

135.00 EUR/ 2 pers. (nakšņojot Klēts eknomiskās klases numurā)

Biļetes pieejams Dikļu pilī un ”Biļešu paradīzes” kasēs.
Rezervācija pa tālruni 26515445 / 64207480 vai pils@diklupils.lv
www.diklupils.lv
Lasīt vēl
GUNTARS RAČS UN DRAUGI.Dzejas un mūzikas programma 365
21. janvārī Lūznavas muižā plkst. 12.00 (papildkoncerts) un 15.00 viesosies Guntars Račs, kurš kopā ar draugiem - mūziķiem dziesmās, stāstos un dzejas rindās atklās savas jaunās grāmatas "365" stāstu. Kopā ar G. Raču Lūznavas Sarkanajā zālē būs Uģis Tirzītis (ģitāra), Andris Alviķis (bass), pagaidām noslēpumā turēta soliste un arī kāds no Guntara Rēzeknes draugiem - mūziķiem.
Būs arī PAPILDKONCERTS plkst.12.00
Lasīt vēl
Cēsu Jaunajā pilī koka auskaru gatavošanas meistarklase
Ir iesācies jauns gads, ar jauniem izaicinājumiem un iespējām. Aicinām uz šā gada pirmo meistarklasi Cēsu Vēstures un mākslas muzejā, 28.janvārī plkst. 13:00, kas būs veltīta Koka auskaru gatavošanai. Meistares – Ievas Morozas – vadībā izgatavosim burvīgu rotu gan ikdienai, gan svētkiem.
 Koka auskaru izgatavošana - koka aplīšu apgleznošana, apstrāde, pērlīšu šūšana, līmēšana un galā auskaru āķu pievienošana. Koka auskarus iespējams izgatavot pēc savas gaumes - izvēlēties krāsu, izzīmēt, apgleznot auskarus. Auskari ir lielisks aksesuārs, kas ļauj izcelt personību.
 Radošo tikšanos vadīs Ieva Moroza, kura darbojas ar zīmolu Deered. Deered izmanto augu nospiešanas tehniku ar papardēm un apģērbu apgleznošanu ar roku, uz katra apģērba radot briežus. Zīmols darbojas kopš 2013.gada. 
 Meistarklase norisināsies Cēsu Vēstures un mākslas muzejā, Cēsu Jaunajā Pilī, semināru zālē. Nodarbības cena – 12 EUR (maksā ietilpst darbnīcas materiāli un meistara konsultācija).
Dalībnieku skaits ierobežots. Lūdzam pieteikties iepriekš, rakstot uz – muzejs@cesis.lv vai pa tālr.26996630
 Uz tikšanos Cēsu muzejā!
Lasīt vēl
2017.11.17 datuma notikumi
Latvija LV

Le Beaujolais Nouveau est arrive

Šos svētkus svin katru gadu trešajā novembra ceturtdienā. “Božolē nuvo” (no franču “Beaujolais Noeveau”) – ir jauns franču vīns, kurš izgatavots no “Gamay” vīnogu šķirnes Burgundijas provincē. „Beaujolais Nouveau” ir vienīgais vīns Francijā, kurš nonāk tirdzniecībā gandrīz tūlīt pēc vīnogu ražas ievākšanas. Tikšanās ar jauno vīnu „Beaujolais” ir priecīgi svētki, ko sauc par „jaunā vīna gada sākumu”. Kad tiek paceltas glāzes, izskan frāze – “Le Beaujolais Nouveau est arrive” (“Božolē Nuvo ir klāt!”, vai “Laiks jaunajam Božolē!”). “Božolē nuvo” piemīt sulīga garša ar augļu buķeti, un tas ir piemērots pasniegšanai kopā ar dažādiem ēdieniem – gaļu, sieru, jūras veltēm. Šī jaunā vīna svinēšanas tradīcija atkārtojas no gada uz gadu jau sešdesmit piecus gadus.
Restorāna šefpavārs Jānis Siliņš būs sagatavojis īpašu ēdienkarti, bet ar jauno Beaujolais Noeveau vīnu iepazīstinās restorāna someljē.

17.11.2017 - 18.11.2017
CMS v.2.2 © ITrisinājumi.lv 2017, RixtelLab 2014

Mājas lapu izstrādāja ITrisinājumi.lv. Rixtel Lab.